Krypo Toolbar i Komunitetit - Rri i afërt dhe merr edhe më shumë.
 
Modernizo Një version i ri për Krypo toolbar është në dispozicion. Është e rekomanduar që ju te modernizoni toolbarin dhe të kënaqeni me vetit e fundit, ndreqja e defekteve dhe rritjet tjera
Search, Kerko , facebook., Chat Shqiptar, Email Notifier, Weather, Modernizo

Tregoj Shoqëris

Veglat

Ndihmë

Privacy

Kryefaqe

Për

Kontakto

Mundësit e Toolbarit

Rifresko Toolbarin

Fshije Historinë e Kërkimit

Zvogëlo Toolbarin

Ketu keni Nje Shembull

Kërko

Moti

Radio Viciana

Radio Kosova E Lire

Radio Kosova

Kontrollo për mesazhe të reja

Zgjedhjet

Maps

http://gmaps.conduitapps.com/v3.1.0/gadget.html

 
Installs in Seconds, Includes Uninstaller

Download the Krypo Toolbar:

The Best of Our Site
Get our freshest content delivered directly to your browser,
no matter where you are on the Web.
Check
Powerful Search
Search the Web and get a wide choice of useful search engines.
Check
App Marketplace
Choose from thousands of free apps for your browser.
Check
Notifications to Your Desktop
Receive our most important news and announcements instantly.
Check
Hand-Picked Links
Check out all of our favorite places on the Web.
Check